Izvor: Alo.rs
30.06.2023 u 20:33
0

HOROR SCENA KOD KIKINDE: Isplivao leš, sumnja se da je reč o mladiću za kojim se traga već danima

Užas je otkriven kod Kikinde i o svemu je odmah obaveštena policja.

Telo zasad nepoznate osobe pronađeno je ovog popodneva u Tisi kod Kikinde.

Užas je otkriven kod štranda u Adi, na početku kampa. O svemu je odmah obaveštena policija, kao i nadležno tužilaštvo u Senti.

Kako su rekli očevici, oni su videli čamac u kom su bila dva muškarca, policajac i osoba u civilu. Od njih su i čuli da je Tisa izbacila telo.

Ceo slučaj potvrdila je kikindska policija.

PRETUKAO ŠESTOMESEČNU BEBU I SILOVAO SUPRUGU: Produžen pritvor nasilniku sa Zvezdare

– Izdali smo naredbu da se telo pošalje na obdukciju u novosadski Institut za sudsku medicinu. Sledi utvrđivanje identiteta kao i okolnosti pod kojima je izgubio život- rečeno je za Kurir u OJT u Senti.

Sumnja se da ovaj slučaj može da se dovede u vezu sa nestankom tridesetogodišnjeg mladića iz Martonoša. Njemu se svaki trag izgubio u utorak, u okolini obale Tise kod Kanjiže, a njegov nestanak prijavljen je i Policijskoj upravi u Kikindi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter