Izvor:
26.11.2017 u 23:30
0

HOROR U VRANJU: Pobesneli taksista pukom greškom lišio života gosta na dečijem rođendanu?!

Policijska uprava u Vranju donela je rešenje o zadžavanju do 48 časova Ivana M. (31), zbog sumnje da je 15. novembra ubio Voju Spasića.

Zločin se dogodio 15. novembra oko 20 časova u toku rođendanskog slavlja u “Simpovom” hotelu na Pržaru. Naoružani taksista I.M. iz Vranja je posle žestoke rasprave potegao pištolj i upucao građevinskog radnika Voju Spasića (53), koji je sa porodicom živeo u sokaku velikog gradskog naselja Šaprance.

Uviđaj na mestu zločina, koji se desio u blizini recepcije u hotelskom holu, obavio je zamenik višeg javnog tužioca Boban Jovanović.

Anonimni izvor tvrdi da je pobesneli taksista pukom greškom lišio života gosta na dečijem rođendanu, Voju Spasića.

– Odrastao sam sa ubijenim Vojom Spasićem, koji je bio miran, tih i druželjubiv. Njie bio sklon nasilničkom ponašanju. Pravi domaćin, reklo bi se. Kobne večeri bio je gost na rođendanu deteta njegovog rođenog brata Damira. Saznao sam da je tetovirani taksista, koji u Vranju slovi za problematičnog mladića, najpre žestoko verbalno napao Damira Spasića u nameri da mu se osveti. Navodno je brat ubijenog pre nekoliko godina pretukao taksistu. Kada je izbila svađa, Voja se umešao da razdvoji brata od I.M. Odjeknuli su pucnji, Voja je smrtno pogođen i pao je u lokvi krvi, rekao je anonimni sagovornik iz naselja Ogledna stanica.

Posle ubistva, haosa i panike u elitnom gradskom hotelu na obliženjem brdu Pržar, ubica je pobegao sa mesta zločina.

Zahvaljujući brzoj i efikasnoj akciji policije, ubica je uhapšen oko 21 sat u porodičnoj kući u Vranju.

Portparol Policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković saopštio je da državni organi još zvanično nemaju saznanja o motivima brutalnog ubistva na Pržaru.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Twitter/hrmreza2

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter