Izvor: BSC Happy
29.02.2024 u 16:27
0

JEZIVI DETALJI SMRTI MLADE PORODILJE: Iz Leskovca stigla u UKC Niš u jako lošem stanju

Porodilja D. L. (31) iz Vlasotinca, koja se porodila u Leskovcu, preminula je dva dana posle porođaja i to joj je bio prvi porođaj.

Prema  informacijama, ona se porodila 27. februara, a u jako lošem stanju je iz bolnice u Leskovcu već 28. februara prebačena u UKC Niš.

U Leskovcu su joj radili carski rez i njena beba je rođena zdrava, a ona je u UKC Niš primljena zbog sumnje na krvarenje u trbuhu.

Pacijentkinja je na prijemu bila u izuzetno teškom opštem stanju. Nakon kliničkog i UZ pregleda pacijentkinja se prebacuje u jedinicu intenzivne nege Klinike za ginekologiju i akušerstvo. Pristupljeno je laboratorijskoj obradi, reanimaciji i pripremi za hitan hiruški zahvat. Uprkos hitnom hirurškom zahvatu i naporima dežurne ekipe ginekologa i anesteziologa, pacijentkinja je u jutarnjim satima u 6.50 h preminula – rekli su u KC Niš.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter