Izvor: Informer
19.09.2023 u 08:53
0

KAKVA TUGA! MLADIĆA (30) u BATAJNICI udario VOZ – OSTAO NA MESTU MRTAV

Mladić starosti oko 30 godina nastradao je kada ga je sinoć oko 22 sata udario putnički voz u Batjnici nedaleko od železničke stanice.

Kako smo nezvanično saznali tragedija se dogodila sinoć oko 22 sata nedaleko od železničke stanice u Kamendinu u Batjnici.

– Mladića je udario putnički voz koji saobraća iz Beograda ka Novom Sadu. Pretpostavlja se da je slučaj policiji prijavio mašinovođa koji nažalost nije uspeo da spreči tragediju. Muškarac je preminuo ubrzo nakon što ga je voz udario a telo je prevezeno na Institut za sudsku medicinu – rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem.

Smrt nesrećnog mladića konstatovala je Hitna pomoć.

NIJE SAMO GOLI OTOK BIO TITOVA KAZNA: Evo koje neistomišljenike su SLALI U LUDNICE! (VIDEO)

Policija je obavila uviđaj kojim će biti utvrđeno šta se tačno dogodilo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter