Izvor: Tanjug/novosti
21.12.2022 u 20:13
0

LANČANI SUDAR KOD BUBANJ POTOKA: Ima povređenih u teškom udesu (VIDEO)

Nekoliko osoba osoba povređeno je u saobraćajnoj nezgodi kod Bubanj potoka.

Do nezgode je došlo kod Mokroluškog brda.



Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Došlo je do sudara tri putnička vozila i jednog teretnog vozila, koje se prevrnulo na bok. Saobraćaj se zasad odvija jednom saobraćajnom trakom – rečeno je iz policije. 

Iz jednog vozila vatrogasci u civilu bez vatrogasne opreme, koji su bili van dužnosti, oslobodili su povređenu žensku osobu. 

Na lice mesta je ubrzo stigla ekipa iz VSJ Voždovac.

Muškarac star 50 godina prevezen je na VMA sa povredom glave, žena stara 38 godina zadobila je povredu grudnog koša i takođe je prevezena na VMA, a njena ćerka stara 12 godina, sa povredom noge prevezena je na Institut za majku i dete. 

Takođe, još jedna žena (50) zadobila je povredu grudnog koša, ali nije htela da pođe u bolnicu.

Svuda po putu rasuti su delovi automobila, jedno vozilo je prevrnuto na bok, u smeru ka Beogradu gde se udes desio stvaraju se zastoji. 



*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter