Izvor: Novosti
06.12.2021 u 16:11
0

LESKOVČANINU PRODUŽEN PRITVOR ZBOG POKUŠAJA UBISTVA: Nožem napao radnika obezbeđenja i policajca!

Leskovčaninu D.J. (19) osumnjičenom za pokušaj teškog ubistva, rešenjem vanpretresnog veća, produžen je pritvor, koji, kako je za medije rekla Jelena Ostojin, portparol Višeg suda u Novom Sadu, može trajati do 1. januara 2022. godine.

Ova mera posle saslušanja u tužilaštvu izrečena mu je zbog opasnosti od bekstva, da boravkom na slobodi ne bi mogao da utiče na svedoke, opasnosti od ponavljanja krivičnog dela, ali i zbog uznemirenja javnosti koje može ugroziti vođenje krivičnog postupka.

D.J. se sumnjiči da je prilikom pokušaja razbojništva prvog dana novembra na Bulevaru oslobođenja u Novom Sadu, pokušao da ubije N.P. (34) radnika jedne agencije za obezbeđenje i V.M. (37) policajca u civilu. Obojici je naneo povrede nožem.

Devetnaestogodišnjak iz Leskovca, za koga saznaju mediji da je od ranije poznat policiji po brojnim krivičnim delima, već je bio osuđivan zbog razbojništva. On je, podsećamo, te večeri nešto pre 21 sat na pomeutom Bulevaru, pokušao da otme novac N.P. radniku zrenjaninske agencije za obezbeđenje, koji je u banku donosio pazar iz jednog marketa.

Nasrnuo je na njega nožem i povredio, a u tom trenutku se u neposrednoj blizini zatekao i policajac V.N., koji je bio u civilu i pritrčao u pomoć.

Obojica napadnutih su se grčevito borili sa mladićem naoružanim nožem, namernim da otme novac, a policajac je uspeo da spreči D.J. da odatle pobegne. U toj borbi na sred ulice, D.J. je sečivom povredio ovu dvojicu, a i sam je zadobio povrede.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter