Izvor: Blic.rs
16.05.2023 u 11:53
0

MAJKA IZ KOVINA DAVALA BEBI LEK ZA LEČENJE ŠIZOFRENIJE: „Dete je bilo u stanju katatonije, bukvalno kao biljka…“

A. N. (21) iz Kovina uhapšena je zbog sumnje da je svojoj bebi staroj 6 meseci davala lek „onzapin“ koji služi za lečenje šizofrenije, a dete je u bolnicu „Dr Vukan Čupić“ primljeno u stanju katatonije.

ROĐENA PRVA BEBA SA TRI DNK: Ima troje roditelja?

– Doktori su poslali obaveštenje tužilaštvu u kojem su naveli da je dete primalo lek ONZAPIN koji služi za lečenje šizofrenije. Dete ima 6 meseci, dobijalo je napade, bilo je u stanju katatonije, bukvalno kao biljka… Lečeno je 12 dana, bilo je u veoma teškom stanju, maltene se borilo za život. Taj lek je jako opasan i može da izazove trajne posledice. Da je lek davan detetu, otkrili su lekari analizama i majka je odmah uhapšena. Inače, u ovoj porodici nije bilo prijava za nasilje, niti je majka privođena ranije – rekao je sagovornik iz istrage.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter