Izvor: Novosti
29.01.2024 u 11:49
0

MAJKA ZLOSTAVLJALA I ZANEMARIVALA DECU, OČUH POKUŠAO DA IH SILUJE: Podignuta optužnica, evo kolika joj kazna sledi

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je optužni predlog protiv P.B (43) zbog sumnje da je izvršila dva produžena krivična dela zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica.

Ona je delo izvršila na taj način što je u periodu od 2018. pa do kraja 2021. godine, kao roditelj, grubim zanemarivanjem svoje dužnosti zbrinjavanja i vaspitavanja, zapustila svoje dve maloletne kćeri, rođene 2008. i 2011. godine, a o kojima je bila dužna da se stara.

SUĐENJE DEČAKU UBICI I NJEGOVIM RODITELJIMA: Porodice ubijene dece stigle u Viši sud, susreti bili veoma dirljivi

Osumnjičena o svojim ćerkama nije vodila računa i nije brinula o njima, nije ih negovala već je dozvolila da iste žive u nehigijenskim uslovima.

Deca nisu nastavile započeto školovanje, niti je majka vodila računa o njihovom zdravstvenom stanju, a iste su često boravile na ulici i bile izložene opasnosti.
Pored napred navedenog, okrivljena nije preduzela nijednu meru kako njen emotivni partner ne bi seksualno zlostavljao jednu od njene dve maloletne kćeri, iako je o tome bila obaveštena od strane same oštećene.
Protiv A.S. emotivnog partnera okrivljene, vodio se postupak pred Višim sudom u Beogradu.
U odnosu na okrivljenu od strane Osnovnog suda u Pančevu doneta je presuda 2022. kojom je potpuno lišena roditeljskog prava u odnosu na obe maloletne devojčice.
Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložili je da osnovni sud u Beogradu nakon održanog glavnog pretresa i izvedenih dokaza okrivljenu oglasi krivom te je osudi na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 10 meseci.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter