Izvor: alo.rs
29.01.2024 u 11:48
0

„OTKUCAO“ GA KRIMOS NA TV-U: Evo kako je škaljarac Darko razotkriven

Tajna lokacija „škaljarca“ Darka Geislera (43) iz Pančeva odrukana je samo mesec i po dana pre njegove smrti, i to na televiziji!

Nju je 16. novembra prošle godine odao osuđivani kriminalac iz Bara, kada je rekao da se Geisler krije u Brazilu. Posle samo mesec i po dana, 5. januara ove godine, „škaljarac” je likvidiran ispred svoje kuće u Sao Paolu.

Zapanjujuće saznanje svedok iz kriminalnog podzemlja odao je na crnogorskoj Televiziji E u emisiji „Sjenke“, a ta informacija je očigledno zaparala uši Darkovim suparnicima iz kavačkog klana. Muškarac koji je pričao o Geisleru i brojnim zločinima nije hteo da mu se otkriva identitet, pa se u emisiji vidi samo njegova silueta, a predstavljen je kao osuđivani kriminalac iz Bara i pripadnik organizovane kriminalne grupe.

printscreen youtube

– Koliko sam ja čuo, Geislera su Mićko Vujović i Vukašin poslali u Brazil da se sakrije, to mi je ispričao Stefan Mićić. Rekao mi je da je Darko i sada tamo i da živi normalan život – izjavio je Baranin 16. novembra. On je to naveo nakon opisivanja ubistva Andrije Mrdaka ispred Spuža 25. decembra 2014, za koje je optužen Geisler, koji je ubrzo potom pobegao iz Crne Gore. U septembru 2015. za njim je raspisana Interpolova poternica, ali policija nije uspela da mu uđe u trag.

Svedočenje kriminalca iz Bara u crnogorskoj emisiji poklapa se sa ranijim pisanjima Alo! da je Geisler svoju tačnu lokaciju odao telefonom.

METAK U GLAVU VOĐI ZEMUNSKOG KLANA: Otkriveni detalji likvidacije

– Napravio je samo jedinu grešku uz pomoć koje je lociran. Osoba iz Beograda, za koju je Darko navodno ranije radio, nedavno se vratila u rodni grad nakon višegodišnjeg odsustva. Darko je sa njom stupio u kontakt i tako otkrio gde se nalazi, što je došlo do „kavčana“ – naveo je dobro obavešteni izvor.

– Kada je presretnut taj kontakt, vođa kavačkog klana Radoje Zvicer se uplašio da će se Darko ponovo aktivirati i eventualno krenuti na njega. Sumnja se da je Darko stajao iza brojnih likvidacija Zviceru bliskih saradnika – istakao je naš sagovornik.

Prema rečima naših izvora, izjava osuđivanog Baranina u TV emisiji samo je obavestila Darkove neprijatelje iz kavačkog klana da je on živ i da treba da smisle preko koga da mu uđu u trag, što su na kraju i učinili.

Kriminalac iz Bara je u emisiji rekao i da se Geisler nakon ubistva ispred Spuža prvo krio kod Milića Minje Šakovića, koji je važio za visokopozicioniranog pripadnika škaljarskog klana.

– Geislera su ostavili kod Minje da se on brine o njemu, a Darkova drugarica, medicinska sestra, mu je ušila ranu jer se sam slučajno upucao u nogu tokom bekstva – otkrio je Baranin, koji je istakao i da mu je ubijeni „škaljarac“ Damir Hodžić bio najbolji prijatelj.

Spisak žrtava dugačak

Kako mediji saznaju, sumnja se da je Geisler radio kao brutalni plaćeni ubica za škaljarski klan i da je lista njegovih žrtava podugačka. Sumnja se da je on, osim Andrije Mrdaka, lično likvidirao Slobodana Šaranovića, Vladimira Vidakovića, Armina Mušu Osmanagića i mnoge druge.

Ubica u bekstvu

Brazilske vlasti navele su nakon ubistva Geislera da je on u njihovu zemlju ušao ilegalnim putem 2015. godine, a da je stanove menjao svake godine, dok se nije skrasio u naselju Embare sa suprugom, koju je upoznao u noćnom klubu. Imao je lažni slovenački pasoš na ime Dejan Kovač. Kobnog 5. januara on se na biciklu vratio sa njom i sinom (4) iz parka, a kada je pokušao da uđe u svoje dvorište plaćenik mu je prišao s leđa i u njega ispalio smrtonosne projektile. Ubicu su snimile sigurnosne kamere dok se presvlačio posle ubistva.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter