Izvor: BSC HAPPY/KURIR/RTK
16.01.2024 u 14:27
0

PORODICE RADNIKA ISPRED KRUŠEVAČKE BOLNICE: Marko, Dušan i Sara teško povređeni u eksploziji! (VIDEO)

Nakon što je jutros došlo do eksplozije u fabrici "Trajal" u Kruševcu u kojoj je poginuo mladić Nikola Rašković (18), dok su u detonaciji teško povređeni Marko M. (38), Dušan J. (25), Sara C. (20) i još jedan radnik.

Podsetimo, jutros oko 9 sati prilikom procesa rada došlo je do eksplozije u objektu za proizvodnju gorive trake. U eksploziji je tada stradao mladić, dok je četvoro radnika prevezeno u kruševačku bolnicu na dalju dijagnostiku.

Čula se jaka detonacija, tresli su se prozori na kućama koje se nalaze u blizini fabrike. Osetio se jak miris paljevine i crni gusti dim, a ubrzo je krenuo haos, polciija, Hitna pomoć i vatrogasci su stigli na mesto detonacije – navodi izvor i dodaje:

– Ispred fabrike stvorila se velika gužva jer su žitelji nakon što su čuli vesti da je došlo do eksplozije uputili se put fabrike. Porodica, rođaci i prijatelji sa nestrpljenjem su isčekivali neke informacije vezane za njihove najbliže, a kada se saznalo ko je povređen oni su se uputili ka kruševačkoj bolnici.

DEVOJKA TEŠKO POVREĐENA U „TRAJALU“: Hitno prevezena na VMA, u kritičnom je stanju

Kako su nam rekli sagovornici, porodice povređenih su uznemirene i mole se da oni budu dobro.

Tu su porodice svih povređenih. Zaista je strašno gledati ih, kako se priča, oni su bili u delu pogonu gde je i izbila eksplozija, gde je došlo do eksplozije, a da je najbliži bio mladić koji je poginuo – kaže on i dodaje:

– Za Marka M. porodica se moli i nadaju se da je jak jer je već bio u vojsci, trenira fudbal i fizički je spreman. Nadaju se da će prebroditi sve fizičke i psihičke posledice nakon ove tragedije. Takođe, brat povređenog Dušana J. rekao je da ne znaju kako je došlo do eksplozije, kao i da on nije dugo bio zaposlen u toj fabrici.

Prema rečima sagovornika, povređena devojka Sara C. odnedavno radi u kruševačkoj fabrici Trijal, tačnije, pet meseci gde je prethodno prošla obuku.

Ne znamo šta joj se dogodilo, kao ni kako je došlo do tragedije. Strašno, ni povrede ne znamo koje su… Trenutno se nalazi u transportu iz kruševačke bolnice za VMA – navodi jedan od sagovornika.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter