Izvor: objektiv
15.02.2022 u 18:05
0

MATEJ Periš u noći nestanka razgovarao sa osobom u SENCI

Mladi Splićanin je nestao u noći između 30. i 31. decembra prošle godine u Beogradu.

U potragu su se uključile policije Srbije i Hrvatske, ali i policija nemačke nakon poslednjih dojava da je moguće da je Matej Periš viđen u Minhenu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Tu informaciju je policiji, ali i medijima, dala hrvatska manekenka koja živi u tom gradu.

Pored policije u potragu su se uključili i obični ljudi tako da se na mnogim društvenim mrežama pojavljuju razne teorije.

Jedna od popularnijih je teorija koju su izneli neki koji su pregledali sve snimke sa raznih nadzornih kamera na kojima je snimljen Matej Periš. Oni tvrde da se na jednom snimku vidi da Matej Periš staje i razgovara sa nekom misterioznom osobom koja se sve vreme nalazi u senci.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter