Izvor: Kurir.rs
30.05.2020 u 22:30
0

MIGRANTI KAMENOVALI VOZ! Žandarmerija stigla na lice mesta!

Dok je prolazila kroz Banju Koviljaču kamenovana je kompozicija teretnog voza koji se iz Brasine kretala ka Loznici, odnosno Rumi.

OVO MORATE ZNATI

TUGA DUGA 9 GODINA! Još nema istine O BRUTALNOJ EGZEKUCIJI SRBINA SAŠE PEJANOVIĆA u Podgorici! (VIDEO)

UŽAS U SREMSKIM KARLOVCIMA: OVO JE LEKAR KOJI JE DANAS UBIO RODITELJE!

ŠOK U DOBRO JUTRO SRBIJO! ADVOKAT PETRONIJEVIĆ: HULIGANI su napali POLICIJU, A MENE PREBILI (VIDEO)

TAJNA KOJU SMO DUGO ČEKALI! Prirodni SIRUP koji leči mnoge bolesti, a možete sami da ga napravite!

Incident se dogodio oko 15 sati, a voz su kamenovali ilegalni migranti koji borave na železničkoj stanici u ovom mestu. Voz je stigao u Loznicu gde je policija obavila uviđaj i uzela izjave od mašinovođe i njegovog pomoćnika, a posle čega toga su nastavili put i napustili lozničku železničku stanicu.

Na lokomotivi su ostala vidna oštećenja limarije, a slomljen je i jedan far dok su mašinovođa i pomoćnik ostali nepovređeni. Ovako nešto, kako saznajmo, do sada se nije događalo iako je migranata i pre bilo na i u blizini železničke stanice u Koviljači.

SAZNAJTE JOŠ!

ZBOG AJFONKE POTRES U CRNOJ GORI! Mnogi visoki funkcioneri koristili njene „usluge“!

SRPSKA HEROINA DALA ŽIVOT NA KOSOVU: BRANIĆU SRBIJU I KAD BUDEM MRTVA! (GALERIJA)

SVET JE ZANEMEO NA OVE REČI! NISMO KOLONIJA GUBAVACA, NE PRISTAJEMO NA CRNE LISTE!

Nastavak SKANDALA U BIH! Predložen jednomesečni PRITVOR za federalnog PREMIJERA!

Pošto je ovo pruga kojom se obavlja i putnički saobraćaj pitanje je kakve mogu biti posledice ukoliko se ovakav incident ponovi.

Inače, poznavaoci prilika tvrde da meštani Koviljače koji žele da putuju vozom dolaze u Loznicu da se tu ukrcaju, a ko dolazi u Koviljaču putovanje prekida u Loznici pa se onda autobusima, ili kolima prebacuje do odredišta. U Banji Koviljači od danas se nalaze i pripadnici žandarmerije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter