Izvor: Alo.rs
12.04.2024 u 11:47
0

NAKON SAHRANE OGLASILA SE MAJKA DALIBORA DRAGIJEVIĆA: Novine ne čitam, kod kuće sam sama

Policija nastavlja pretragu terena na teritoriji grada Bora u potrazi za telom dvogodišnje Danke Ilić za čije se teško ubistvo sumnjiče Srđan Janković (50) i Dejan Dagijević (50), obojica iz Bora, a koji su uhapšeni 4. aprila ove godine.

Policija nastavljaju pretragu terena na teritoriji grada Bora u potrazi za telom dvogodišnje Danke Ilić za čije se teško ubistvo sumnjiče Srđan Janković (50) i Dejan Dagijević (50), obojica iz Bora, a koji su uhapšeni 4. aprila ove godine.

Juče je sahranjen Dalibor, brat  osumnjičenog za ubistvo Dejana Dragijevića, koji je preminuo u policijskoj stanici nakon što je priveden zbog sumnje da je bratu pomogao da premesti telo devojčice.

Dok traje pretraga terena užeg a i šireg područja oko sela Zlot odakle su Dragijevići, jer se sumnja da su tamo sakrili Dankino telo, reporteri su zatekli  njihovu majku Svetlanu obučenu u crno i sa maramom preko glave kako ide ka svojoj kući vraćajući se od komšija.

Svtlana je kratko rekla da se „drži kako mora“.

Na pitanja reportera da li zna šta se dešava sa njenim uhapšenim suprugom Radetom i sinom Dejanom, kratko je ogovorila da tu nema ničeg novog.

– Nema ništa novo ništa ne znam. Novine ne čitam i sama sam u kući – kratko je rekla. Pre nego li je ušla u kuću, iz kese u kojoj je nosila namirnice i voće izvadila je dve jabuke, pa ih je dala policajcima koji dežuraju ispred njenog doma. Ona je potom tu kesu pokazala policajcima kako bi oni imali uvid šta unosi u kuću.

Inače, Svetlana je za medije nedavno izjavila da nema novca, jer nema ovlašćenja da podigne muževljevu penziju i da joj komšije i rođaci pomažu.

Ulica u kojoj živi Svetlana je skoro opustela i niko od žitelja Zlota se tokom pre podneva nije mogao videti.

Kako smo saznali tokom jučerašnjeg dana policija je po vrletima okoline Zlota nastavljala pretragu terena. Ujedno su inspektori operativnim putem pokušavali da utvrde kretanja osumnjičenih nakon 26 marta, odnosno proveravaju motodom ukrštanja mobilinih telefona i baznih stanice da utvrde njihovo kretanje i eventualno da li su osim do sada osumnjičenih imali još kog pomagača u prebacivanju a potom i skrivanju Dankinog tela.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter