Izvor: BSC HAPPY/KOSOVO ONLINE
09.12.2023 u 08:47
0

NARKO BOS UHAPŠEN NA KiM: Bivši specijalac bio vođa narko-kartela iz Albanije

Gezim Čelja, bivši pripadnik specijalnih jedinica policije iz Albanije, poznat kao "bos međunarodnog prometa kokaina", uhapšen je juče na Kosovu i Metohiji.

Njegovo hapšenje na Kosovu potvrdio je ministar unutrašnjih poslova Albanije Taulant Bala.

On je putem objave na društvenoj mreži Fejsbuk poručio da će „sila zakona pogoditi svakoga“ i da će „prestati nekažnjivost za svakog ko pomisli da će se i dalje skrivati od pravde“.

Gezim Čelja bivši je pripadnik specijalnih jedinica u Albaniji. Albanija je za njim raspisala poternicu u avgustu ove godine, a utočište je našao na Kosovu i Metohiji.

PUCNJAVA U NOVOM SADU: Ranjen muškarac posle obračuna u kafani

Čelja se sa trgovinom drogom dovodi u vezu još od 90-ih godina. Nekada bivši policajac, postao je glavni kontakt za distribuciju heroina u zemlji, kao i organizator šverca kokaina na Kosovo.

Ranije je hapšen zbog „eksploatacije prostitucije” i međunarodne trgovine drogom.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter