Izvor:
08.12.2017 u 04:20
0

NESREĆA KOD KRALJEVA: Povređena jedna osoba!

U udesu tri automobila koji se dogodio večeras oko 18 sati, nedaleko od mosta preko Zapadne Morave, na ulasku u Kraljevo iz pravca Kragujevca, lakše je povređena jedna osoba.

Udes se dogodio kada je "golf", koji se kretao iz pravca Kraljeva, iz nepoznatih razloga udario u zadnji deo "opel astre". Tom prilikom, "astra" je prešla u levu kolovoznu traku i udarivši u "folksvagen pasat" novopazarske registracije, koji je dolazio iz suprotnog pravca, sletela s puta u jarak.

Povređena osoba zbrinuta je u kraljevačkoj bolnici, a saobraćaj se na ovoj deonici puta posle kraćeg prekida odvijao naizmenično jednom kolovoznom trakom.

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter