Izvor: Blic.rs
21.01.2021 u 19:54
0

Nesreća kod Prijepolja: Stena pala na automobil!

Saobraćaj se odvija usporeno

PROČITAJTE JOŠ

POKRENUT PREDISTRAŽNI POSTUPAK: Tužilaštvo za organizovani kriminal istražuje prisluškivanje Vučića

DOBIO PACKU IZ BRISELA! Ucene Ramuša Haradinaja ne prolaze!

OTKRIVENO U „POSLE RUČKA“ Više od pola građana Srbije ima ovaj pogrešan podatak u ličnoj karti

SENZACIJA! „Na pravom mestu“ prava istina o koroni (VEČERAS u 21.50 HAPPY TV)

Deo stene i kamenje obrušili su se večeras i pali na automobil koji se kretao magistralnim putem od Prijepolja prema Bistrici u mestu Stanjevine.

Samo pukom srećom u ovoj nezgodi niko nije povređen, a na automobilu je načinjena znatna materijalna šteta. Saobraćaj na ovoj deonici puta odvija se usporeno i jednom kolovoznom trakom.

Inače, zbog visoke spoljašnje temperature, koja je danas u Prijepolju iznosila u najtoplijem delu dana više od 10 stepeni, došlo je do naglog topljenja snega, a to je prouzrokovalo pojavu odrona.

To nije retkost na deonici od Prijepolja pa sve do Borove glave te se vozačima savetuje oprezna vožnja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter