Izvor:
17.12.2018 u 19:56
0

NOVI PAZAR: Nađena treća žrtva hladnoća u Srbiji!

Beživotno telo 55-godišnjeg muškaraca, za koga se pretpostavlja da je preminuo od smrzavanja, pronađeno je danas po podne u jednoj napuštenoj kući u Novom Pazaru, i to bi bila treća žrtva hladnog vremena u Srbiji. Reč o beskućniku Senadu S. koji je često spavao u tom objektu, u novompazarskom naselju Lug.

Telo su pronašli meštani, a o slučaju su obavešteni policija i tužilaštvo koji su izvršili uviđaj. Tačan uzrok i više detalja o smrti Senada S. biće poznato nakon istrage.

Istovremeno mediji prenose da je reč o muškarcu iz Prijepolja.

– Nesrećni čovek je živeo na ulici, često je bio pijan i najverovatnije je zaspao i smrzao se – kažu meštani Novog Pazara.

Ranije danas, mediji su preneli da su pronađena tela još dve osobe koje su stradale od posledica smrzavanja u Srbiji. Jedna od žrtava je muškarac (61) iz Šida koji je živeo u vikend-naselju Ðipša. Druga žrtva je takođe muškarac, čije telo je pronađeno u snegu u selu Laćarak u blizini Sremske Mitrovice. Za njega je utvrđeno da je preminuo usled smrzavanja i da je do smrti došlo u toku noći.

U Laćarku, u neposrednoj blizini zgrade Mesne zajednice, u snegu pronađeno je smrznuto beživotno telo Milana Dobića (52).

U oba ta slučaja je utvrđeno da nema tragova nasilne smrti, sumnja da su obojica bila pod dejstvom alkohola.

Izvor: Tanjug
Foto: Instagram/printscreen/dekimanojlovich

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter