Izvor:
30.11.2019 u 11:21
0

OCU PRESUDIO ZBOG BESPARICE Sin posle žestoke svađe roditelju zabio sečivo u grudi!

Nenad Panić (29) ubio je nožem oca Jovicu (57) u selu Sukovo kod Pirota posle burne svađe, jer je bio nesrećan što nema posao i novac. Svađa koja se završila ubistvom izbila je u četvrtak nešto posle 17 časova, a prema rečima komšija, Nenad je i ranije maltretirao oca.

– Svađali su se u kući u kojoj su živeli sami. Nenad je u jednom trenutku otišao u drugu sobu, uzeo nož i jednim udarcem u grudi ubio oca. Izgleda da mu je potrefio baš srce, tako da Jovici nije bilo spasa. Ne znamo ko je zvao policiju, ali smo samo videli da kola s rotacijom jure ka kući Panića – kaže komšija. Prema rečima meštana Sukova, uhapšeni Nenad odranije je poznat policiji, a odslužio je i zatvorsku kaznu za pokušaj silovanja.

– Bio je u zatvoru tri godine i tri meseca jer je pokušao da siluje baku u drugom selu. Starica je čuvala krave u šumarku, a on je naišao kad se vraćao od druga i napao ju je. Na sreću, naišao je komšija i spasao je. Posle izlaska iz zatvora prebio je momka iz Belog Polja, polomio mu ruke i noge. Znamo i da je često tukao svog oca. Zbog toga je bio sklonjen šest meseci u Pirot, gde su ga i zaposlili u gumari, ali je dao otkaz – pričaju komšije za "Kuri"r.

– Kad god bi prebio oca, Nenad je govorio da ga maltretira jer je nesrećan zbog toga što nema novac. Pre nekog vremena se vratio u selo i jedan od komšija mi je rekao da se boji da će ovog puta ubiti Jovicu – dodaje jedan komšija.

Ovo nije prva tragedija u kući Panića.

– Pre nekoliko godina Nenadova majka se otrovala i umrla. Njegova sestra se udala i otišla u drugo selo, pa su otac i sin ostali sami – kažu komšije.

Nenad Panić uhapšen je posle zločina i određen mu je pritvor do 48 sati.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Pixabay.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter