Izvor: Tanjug
28.05.2020 u 19:16
0

Odložen žalbeni postupak Ratku Mladiću zbog korone

Međunarodni rezidualni mehanizam za krivične sudove u Hagu odložio je danas do daljeg žalbeni postupak bivšem komandantu Vojske Republike Srpske Ratku Mladiću, koji je trebalo da bude održan 16. i 17. jun, zbog zabrinutosti za njegovo zdravlje i ograničenja u transportu zbog pandemije korona virusa, saopštio je taj sud.

OVO MORATE ZNATI

DR NESTOROVIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Predsednik SZO nije doktor, bio na crnoj listi Amerike, a sada daje preporuke za koronu!

Počeo upis prvaka u osnovne škole

BiH OD 1. JUNA OTVARA GRANICE SA SRBIJOM!

ODLUČENO! OD 1. JUNA ĐACI MOGU NA EKSKURZIJE

Sud je u obrazloženju naveo da je Mladić (78) u rizičnoj grupi „zbog godina i ranije medicinske istorije“.

Dodaje se da deo sudija ne bi mogao da otputuje u Hag na saslušanje, zbog restrikcija koje su uvedene širom sveta, da bi najmanje četvoro njih moralo da prođe kroz “visokorizična područja”, kao i da bi sudije po dolasku u Holandiju morale da idu u 14-dnevni karantin.

PROČITAJTE I OVO

PONIŽENJE! NOVA MERA LJUBAVI: Ako ne nađete partnera, vi spadate u invalide

SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA: Hrvati zabranili Srbima ulazak u zemlju

SAVO MILOŠEVIĆ O ŠAMARANJU OD STRANE GROBARA: Evo šta je rekao! (VIDEO)

TIJANA AJFON I NJENA CIFRA Evo kako je ugovarala poslove, prepiska izašla na videlo!

Žalbeno veće je zatražilo da svakih deset dana prima izveštraj kako bi moglo da ponovo zakaže suđenje „što je pre moguće“.

Mladić, koji je 2017. godine osuđen na doživotnu kaznu zatvora za ratne zločine i zločine protiv čovečnosti trenutno se oporavlja od operacije.

Žalbeni postupak protiv Mladića, na kojem je trebalo da se obrati, prvobitno je zakazan za mart, ali je suđenje odloženo zbog operacije kojoj je morao da bude podvrgnut.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter