Izvor: BSC HAPPY /TELEGRAF
12.12.2023 u 18:22
0

OGLASILA SE POLICIJA: Posle pucnjave u Šapcu uhapšen muškarac

Povodom pucnjave u Majuru kod Šapca, danas popodne, oglasila se Policijska uprava u Šapcu. U saopštenju se navodi da je uhapšen D. P. (71) iz okoline Šapca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

On se sumnjiči da je na ulici u Majuru, iz pištolja koji je imao u nelegalnom posedu, pucao u glavu četrdesetčetvorogodišnjem muškarcu koji je s teškim telesnim povredama prevezen u bolnicu u Beogradu.

PUCNJAVA KOD ŠAPCA! Napadač iz kola u pokretu izrešetao muškarca!

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Šapcu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter