Izvor: BSC HAPPY/KURIR
12.12.2023 u 16:30
0

PUCNJAVA KOD ŠAPCA! Napadač iz kola u pokretu izrešetao muškarca!

U mestu Majur kod Šapca danas se dogodila pucnjava u kojoj je teško povređen muškarac (45) kada je na njega pucao napadač iz kola koji je ubrzo uhapšen, saznaju mediji.

Pucnajva se dogodila danas oko 15 sati u mestu Majur.

ČOVEKA UBIO PA GA ZAMOTAO U TEPIH: Dobio SRAMNO MALU kaznu

– Napadač je bio u kolima kada je ispalio nekoliko hitaca u žrtvu. Jedan od tih hitaca žrtvu je pogodio u glavu i on je tom prilikom zadobio teške telesne povrede – navodi naš sagovornik i dodaje da je muškarac prvo prevezen u šabačku bolnicu, ali da je zbog težine povreda odlučeno da se transportuje za Beograd.

– Hitac koji je žrtvu pogodio u glavu naneo mu je ozbiljne zdravstvene probleme, pa se svakog trenutka očekuje njegov transport za Beograd gde će mu biti pružena sva moguća medicinska pomoć – kaže izvor.

Nakon pucnjave nadomak Šapca, policijski službenici PU Šabac su identifikovali, locirali i lišili slobode osumnjičenog muškarca.

Istraga je u toku i ona će utvrditi kako je došlo do pucnjave, u kom odnosu su bili osumnjičeni i žrtva, kao i koji je motiv ranjavanja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter