Izvor: Tanjug
27.02.2023 u 11:54
0

OPLJAČKANO VIŠE KUĆA U DONJOJ BRNJICI KOD PRIŠTINE: Lopovi ukrali novac i zlato

Više porodica opljačkano je sinoć oko 21 sat u Donjoj Brnjici kod Prištine, potvrdio je medijima A. M. čija je kuća bila na meti pljačkaša.

Kako je rekao, provalnici su izvršili premetačinu kuće, razbili prozor i odneli novac i zlato iz kuće, a u toku današnjeg dana A. M. je obavestila komšinica da je primetila krađu i u svojoj kući.

SKANDAL NA VMA! Tinejdžerka udarila medicinsku sestru

On je dodao da je u trenutku pljačke njegova porodica bila u susednoj kući kada su oko 21.30 načuli buku. Počinioce nisu zatekli, ali jesu polomljeni prozor i premetačinu.

Pljačka je prijavljena policiji koja je izvršila uviđaj. U Donjoj Brnjici je nekada živelo blizu 1.500 Srba, sada ih ima oko 350. Odmah posle prijave, policija je izvršila uviđaj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter