Izvor: HAPPYBSC
19.02.2024 u 07:58
0

Osumnjičeni za ubistva u Beočinu imao zabranu prilaska bivšoj ženi

B. R. (48) koji je osumnjičen da je u selu Rakovac pored Beočina u nedelju uveče ubio svoju bivšu suprugu D.R. (47) i njenu majku Č.N. (74) ima je dve sudske zabrane prilaska bivšoj ženi.

B.R. se sumnjiči da je nožem usmrtio svoju bivšu ženu D.R. (47) i taštu Č.N. (74), posle čega je pozvao policiju koja ga je zatekla u kući i uhapsila. Kako se nezvanično saznaje, kod sebe je imao nož kojim je počinjeno ubistvo.

On je, kako SE nezvanično saznaje, posle hapšenja prebačen u Klinički centru Vojvodine na detoksikaciji.

B.R. (48) je poslednjih meseci živeo u Novom Sadu, imao je više prijava za nasilje, a bila mu je određena i zabrana prislaka bivšoj ženi.

Međutim, on je u nedelju veče došao u Rakovac, u ulicu Cara Lazara br 56 gde su živele njegova bivša žena i tašta, koje je zatim ubio. Žrtve najverovatnije nisu želele da ga puste u kuću, pa je B.R. nasilno provalio vrata i počinio zločin.

Policija i tužilaštvo će saslušati osumnjičenog nakon što mu se ukaže medicinska pomoć, to jest kada se otrezni.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter