Izvor: Kurir.rs
06.10.2023 u 08:36
0

OVO JE IVAN KOJI JE BRUTALNO UBIJEN U KRUŠEVCU: Neutešna majka nema od bola

„Moj sin je najtoplija duša, brižan, dobar… Mi ne možemo da verujemo da se ovo nama dešava“, reči su majke Ivana K. (41) koji je ubijen sinoć u jednom pabu u Kruševcu nakon kraće rasprave sa Bojanom K. koji je poznat policiji od ranije.

Prve komšije Stevanovići ne odvajaju se od dragih prijatelja u bolu. Gotovo da nema prolaznika koji nije svratio u dvorište da izjavi saučešće i isplače se sa ožalošćenima. Niko o Ivanu ne može da govori u prošlom vremenu.

Prema pisanju  medija, sumnja se da je uhapšeni Bojan K. (34) u sredu uveče oko 23 sata nakon kraće rasprave Ivanu K. zadao ubodnu ranu nožem u predelu vrata, nakon čega je lice ubrzo podleglo povredama u kruševačkoj bolnici.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu biti priveden višem javnom tužilaštvu u Kruševcu.

Nije poznavao ubicu

Osumnjičeni Bojan M. (34) i Ivan K. (41), žrtva ubistva, koje se sinoć dogodilo u kafiću u Kruševcu, nisu se poznavali otpre, a do smrtnog ishoda došlo je nakon što je žrtva pokušala da smiri neprimereno ponašanje osumnjičenog.

– Oni su sedeli za šankom, odvojeno, a onda je, prema prvim informacijama iz istrage, osumnjičeni počeo da bude bučan, da dobacuje i da se neprilično ponaša. Sada već pokojni ga je opomenuo, pokušao je da smiri situaciju i do rasprave je došlo kod toaleta. Tu se nisu tukli, nije bilo incidenta ni fizičkog obračuna, ali je, nažalost, usledila tragedija – navodi izvor.

Osumnjičeni će najverovatnije biti saslušan sutra u Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu. Lokal gde se dogodilo krivično delo jedan je od popularnijih u gradu i to među posetiocima različitih generacija, važi čak i za „porodičan“ restoran popularne brze hrane, sa dobrom muzikom i gde se redovno održavaju koncerti i humanitarna dešavanja.

Kruševljani su bili veoma zatečeni činjenicom da se ovakva tragedija dogodila baš u tom ugostiteljskom objektu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter