Izvor: Kurir
06.04.2024 u 14:22
0

OVO SU OTAC I BRAT OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO MALE DANKE: Radoslav i Dalibor pomagali montrumima u zverskom zločinu! (FOTO)

Dejan Dragijević (50) na saslušanju u tužilaštvu priznao je izvršenje krivičnog dela, za razliku od Srđana Jankovića (50), koji se branio ćutanjem. Njih dvojica su osumnjičena za teško ubistvo Danke Ilić (2) u Banjskom polju.

Danas su uhapšeni i Dejanov otac Radoslav Dragijević (73) i brat Dalibor (40) zbog, kako je naveo MUP, osnovane sumnje da su Dejanu pomogli da premesti telo devojčice sa deponije u okolini Banjskog polja na za sada nepoznatu lokaciju na teritoriji grada Bora

Dalibor je i juče privođen.

Inače, Dalibor, kao i Dejan i njegov saučesnik Srđan Janković, zaposlen je u JKP Vodovod, što ukazuje da teren u Boru i okolini dobro poznaju, a što su mogli da iskoriste prilikom sakrivanja Dankinog tela.

Dejan u selu Zlot deli dvorište sa bratom Daliborom, gde žive i njihovi roditelji. Međutim, Dejan nije oženjen, živi zajedno sa njima.

Podsetimo, Srđan Janković i Dejan Dragijević su kolege koje su 26. marta devojčicu udarili službenim vozilom, a potom istim njeno telo odvezli na deponiju gde su ga prvobitno bacili, odakle je kasnije, kako se sumnja, premešteno na drugu lokaciju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter