Izvor:
04.10.2016 u 23:59
0

PAO NA POLIGRAFU, PA SVE PRIZNAO: Nišlija surovo ubio ženu, pa je bacio u SEPTIČKU JAMU!

Goran Živković (52), koji je sinoć uhapšen za ubistvo svoje supruge Jasmine (48), priznao je danas popodne u policiji da ju je on ubio.

Kako Kurir saznaje Živković je pao na poligrafskom ispitivanju, a zatim i priznao ubistvo supruge Jasmine sa više od 15 udaraca šipkom po glavi.

On je zatim policajcima do detalja opisao kako je Jasminu ubio i kako je šipku bacio u septičku jamu.

Takođe on je policajcima ispričao da je sebe udario po glavi i razbacao stvari po kući kako bi izgledalo da je u pitanju pljačka.

Naime, Živković je uhapšen sinoć zbog sumnje da je juče ujutru usmrtio svoju suprugu Jasminu Živković (48) u njihovoj porodičnoj kući u niškom naselju Medoševac.

Nesrećna Jasmina je oko osam sati pronađena nasmrt pretučena metalnom šipkom u krevetu, u Ulici Moše Pijade, u niškom naselju Medoševac.

Na Gorana je pala sumnja da je on izvršilac stravičnog zločina zbog tragova pronađenih na licu mesta kao i zbog izjava svedoka da je prema ženi bio nasilan, izjavio je Kuriru izvor iz istrage.

Njen muž je tvrdio da je i on povređen, te da ga je s leđa napala nepoznata osoba. Međutim, pregledom u niškom Kliničkom centru ustanovljeno je da je zadobio samo lakše povrede. Iako je utvrđeno da je u kući bilo premetačine, sumnja se da je razbojništvo samo fingirano.

Kurir
Foto: Twitter/BOKiNFO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter