Izvor:
16.06.2018 u 16:20
0

PIJAN MU UDARIO RUKOM U HAUBU, VOZAČ GA PRETUKAO NASMRT! Svađa okončana tragedijom u Rumi!

Jovan N. (37), muzičar iz Vrdnika, uhapšen nakon što je Ermin Smajić (37) preminuo u bolnici devet dana posle brutalnih batina koje je dobio na parkingu u Rumi
Ermin Smajić (37) iz Vrdnika preminuo je u Kliničkom centru Vojvodine posle devet dana borbe lekara da mu spasu život, nakon što ga je 4. juna krvnički pretukao Jovan N. (37) u Rumi.

Prema saznanjima Kurira, sukob između dvojice muškaraca izbio je jer je Smajić pripit lupao po haubi automobila koji je u vlasništvu Jovana N.

Pripit hodao ulicom

– Incident se dogodio u Rumi. Smajić je pripit hodao po ulici i u jednom trenutku počeo je da udara po haubama automobila koji su se nalazili na parkingu – kaže sagovornik Kurira upoznat s događajem.
Jedan od automobila u koji je rukom udario Ermin pripadao je Jovanu N., koji je videvši to izleteo iz obližnjeg lokala i navodno odmah fizički nasrnuo na Smajića.
– Jovan, koji je inače lokalni muzičar, udario je Smajića sedam-osam puta pesnicom, od čega je on na kraju pao na asfalt. Umesto da je pozvao policiju i prijavio ga, on ga je prebio. Mi smo tada pozvali policiju i Hitnu, pa je Ermin odmah prebačen za Novi Sad. Nadali smo se da će se oporaviti, a kad smo čuli da je preminuo, zanemeli smo – navodi jedan od očevidaca.

Nakon što je policija obaveštena da je Smajić preminuo, Jovan N. je uhapšen i određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati.
– On će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu. Inače, reč je o osobi koja je odranije poznata policiji – kazao je izvor iz istrage.
Komšije Ermina Smajića kažu da je nesrećni čovek sahranjen juče u 13 časova na lokalnom groblju u Vrdniku.

– On je voleo da popije, ali nije bio kavgadžija, po selu nikad nije pravio probleme. Išao je u šumu i radio. U Ulici Rade Pavlovića stanovao je sam od smrti roditelja. Nikad se nije ženio, samo je neko vreme živeo sa nekom devojkom tu. Inače, on ima brata i sestru, oni su prve trojke rođene u Vrdniku – kažu komšije.

Dve verzije događaja

Naši sagovornici navode da selom kruže različite verzije tragičnog događaja.
– Navodno, Jovan N. je sa suprugom vodio dete kod lekara. Kad je Ermin počeo da lupa po autu, dete se unervozilo i vrištalo. Ako se tako i desilo, svakako to nije bio razlog da ga ubije. Mnogo nam je žao Ermina, bukvalno ga je ubio bez razloga. Priča se i da je glavom udario u beton, pa mu je lobanja pukla na dva mesta – rekla je komšinica nastradalog.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter