Izvor: kurir
30.01.2024 u 11:55
0

POKAZIVAO DRUGU BOMBU KAD JE SLUČAJNO AKTIVIRAO: Detallji tragredije u Jagodini

Milan J. (31) iz Velikog Gradišta nastradao je nakon što je sinoć svom prijatelju Željku S. (28) iz Jagodine pokazivao kako izgleda ručna bomba i tom prilikom aktivirao.

Tragedija se dogodila sinoć u 21.15 sati u ulici 7.jul u Jagodini gde je mladić Milan J. živeo u iznajmljenom stanu.

– Sumnja se da je do eksplozije došlo kada je Milan J. svom drugu Željku S. koji je došao sinoć kod njega u posetu pokazivao ručnu bombi i u jednom trenutku je navodno, slučajno došlo do aktiviranja – kaže Kurirov izvor i dodaje da za sada nije poznato odakle mladiću ovaj eksploziv.

VOJNA BOMBA EKSPLODIRALA U STANU U JAGODINI: Jedan mrtav drugi teško povređen

 

– Tom prilikom Milanu J. je od eksplozije odsečena šaka, bukvalno i cela ruka od tih zadobijenih povreda je i preminuo. Njegov prijatelj Željko S. je tada prošao sa teškim telesnim povredama u predelu stomaka i grudi. Mladić je potom kolima Hitne pomoći prevezen u Klinički centar Kragujevac.

Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Jagodini, koje je naložilo obdukciju nastradalog mladića koja će utvrditi od kojih povreda je nastupila smrt.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter