Izvor: Alo.rs
09.04.2024 u 13:19
0

POLICIJA HITNO KRENULA NA OVU LOKACIJU: Evo gde sada traže telo Danke Ilić

Dok se cela Srbija pita gde je telo devojčice ostaje nepoznanica zbog čega osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić i dalje ćute o tome gde su ga sakrili. Pažnja javnosti i nadležnih sada je usmerena na najnepristupačniji teren u istočnoj Srbiji, Lazarev kanjon.

Najdublji kanjon možda krije i najdublje strahove. Situaciju u mestu gde se tragičan događaj desio, danima prati i novinarka Kurir televizije Slađana Nedeljković, koja se javila u emisiju Puls Srbije s najnovijim informacijama.

– Kako bi naši gledaoci imali uvid kako izgleda Lazarev kanjon, ja sam odlučila da se uključim upravo sa mosta gde se ovaj kanjon nalazi. Policija je pretražila ovaj kanjon zajedno sa službama za spasavanje, a ono što možemo da kažemo jeste da je ovaj teren jako nepristupačan i da je sve prekriveno stablima drveća i stenama. Kao što mogu i da vide gledaoci, ne postoji način da se ovom terenu priđe ukoliko nemate specijalnu opremu. Mi smo došli na ovaj deo terena koji je iole pristupačan, ali na drugom delu terena prosto ni kamera nije mogla da se probije i zato nismo otišli do tog nepristupačnijeg dela – započela je izveštaj novinarka Kurir televizije, a onda saopštila najnoviju informaciju iz potrage.

 

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter