Izvor: Alo.rs
09.04.2024 u 13:07
0

BILO MI JE STRAŠNO! Majka Dankinog ubice otkriva šta se desilo na saslušanju

Svetlana Dragijević, majka Dejana koji je osumnjičen za ubistvo Danke Ilić (2), i Dalibora koji je bio osumnjičen za zakopavanje tela, ali je onda preminuo, oglasila se za naš list.

Staricu smo kontaktirali u trenutku kada je žurila u grad.

– Evo, žurim u Bor. Jesu me saslušavali policajci, i to četiri puta. Bilo mi je strašno. Ništa drugo ne znam i ne čitam medije. Sada žurim u Bor da nešto završim – rekla je Svetlana Dragijević za medije

Njeni sinovi uhapšeni su prošle nedelje zbog ubistva devojčice Danke Ilić. Stariji sin Dejan (50) nalazi se u pritvoru zbog sumnje da je dete zadavio golim rukama i sakrio telo, a njegov mlađi brat Dalibor bio je osumnjičen da mu je pomogao da premesti telo na drugu lokaciju, ali je on u subotu umro u pritvorskoj jedinici PU Bor od posledica infarkta.

Pripadnici MUP danas pretražuju drugi deo Lazarevog kanjona, nakon što su zajedno sa spasilačkim timom i Gorskom službom spasavanja, pretražili prvih 3,5 kilometara. Pretražena je i jama iznad kanjona, doboka 70 metara.

Dvogodišnja Danka ilić nestala je 26. marta na porodičnom imanju, a prošle nedelje je otkriveno da je ubijena.

Zbog ovog svirepog zločina kao glavnoosumnjičeni u četvrtak su uhapšeni Srđan Janković (50) i Dejan Dragijević (50). Posle njih u petak su privedeni i Dalibor (40) i Rade Dragijević (73), Dejanovi brat i otac, zbog sumnje da su pomogli u premeštanju tela, dok su Srđan i Dejan osumnjičeni da su kolima pregazili devojčicu, koju je Dejan, prema krivičnoj prijavi, zadavio golim rukama.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter