Izvor: Kurir
27.02.2024 u 19:35
0

POZNANICI OTKRILI SVE O UBICI STEFANA SAVIĆA : „Bio je kao devojčica, a sada je postao najtraženiji begunac“

Fudbaler Vasilije Gačević koji je osumnjičen da je zajedno sa Markom Daničićem zverski nožem izbo MMA borca i srpskog reprezentativca Stefana Savića, a potom ga dok je ležao na asfaltu, tukao rukama i nogama, ranije je bio miran i povučen, a zvali su ga i "devojčica" zbog kukavičluka, prijaču za medije njegovi poznanici.

Ubistvo se dogodilo u subotu sat vremena posle ponoći na uglu Dobračine i Dunavske ulice na Dorćolu u Beogradu. Nadzorne kamere snimile su svirepi zločin, prvo jurnjavu niz ulicu,a zatim i ubadanja nožem. Na pomenutim snimcima može se videti kako MMA borac leži na asfaltu dok ga osumnjičeni zverski šutiraju i bahato udaraju. Nakon toga odlaze i ostavljaju ga da leži i od tada MUP traga za njima. Objavljene su i fotografije osumnjičenih, a Ministarstvo unutrašnjih poslova apelovalo je na građane da ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o beguncima to odmah jave policiji.

Poznanici Vasilija Gačevića kažu „da je on bio miran mladić, praktično kukavica, ali da je očigledno upao u loše društvo, promenio se i postao nasilnik.“

-Vasilije je bio prava devojčica! Tako su ga i zvali u fudbalskom klubu u kom je trenirao ranije. Nadimak mu je bio i „glavonja“, to su bili neki njegovi nadimci… Bio je veoma povučen, a šta mu se posle dogodilo, sam Bog zna. Sigurno se u međuvremenu uhvatio lošeg društva i eto, sada je postao najtraženiji ubica u zemlji.Jezivo je da on nekome sudi da li će biti u životu ili ne – kaže njegov poznanik i dodaje:

-Osumnjičeni Gačević je trenirao fudbal i bio je u Fudbalskom klubu Crvena Zvezda Mali Mokrli Lug i to od januara 2021. godine, pa do juna te godine, praktično samo je igrao polu sezonu i u taj klub je došao kao bonus igrač. Nikada nije pravio probleme i uvek se povlačio, a sada kako vidimo, postao je prava zver koja treba da bude iza rešetaka. Sram ga bilo!

Kako navodi, jeziva podudarnost je i ta da su Gačević i Savić ipak povezani.

-Navodno, vlasnik fudbalskog kluba iz Malog Mokrog Luga gde je trenirao osumnjičeni Gačević je kum ubijenog Stefana Savića – navodi izvor.

Drugi osumnjičeni Marko Daničić se, takođe, bavi fudbalom i igra navodno u klubu Serbian White Eagles iz Toronta u Kanadi. O Daničiću se još zna i da je rođen u Zagrebu.

Stefan Savić bio je jedan od najtalentovanijih MMA boraca koji je pre samo tri meseca osvojio bronzu na Svetskom takmičenju u Tirani gde je branio boje Srbije.

ISPLIVALI VIDEO SNIMCI UBISTVA SRPSKOG REPREZENTATIVCA: Kamere detaljno prikazale poslednje trenutke života mladog sportiste

Inače, isti napadači teško su ranili i mladića S. M. (32), slučajnog prolaznika koji je prišao da pomogne Saviću kada je u prolazu video kako ga dvojica biju dok on leži na asfaltu, ne pružajući otpor.

– Momak je hrabro prišao, suprotstavio se napadačima, jednog je čak i udario, ali je i on izboden nožem i zadobio je teške telesne povrede – kaže izvor.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter