Izvor: Novosti
05.02.2023 u 09:30
0

POZNATO STANJE POVREĐENIH NA GRDELIČKOM PUTU: Trojica mladića primljena u UKC Niš, među njima dva tinejdžera

U jezivoj saobraćajnoj nesreći nastradala je devojka

P. N. (23), V.S. (18) i A.S. (17) sa višestrukim povredama primljeni su rano jutros u Urgentni centar KC Niš dok je devojka nastradala u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Leskovac- Grdelica.

Kako navode u KC Niš povređenima je odmah po prijemu, urađena je kompletna hitna dijagnostika po trauma protokolu i konzilijarno su sagledani od strane lekara UKC Niš.

UŽASNA NESREĆA NA PUTU LESKOVAC-GRDELICA: Poginula devojka, tri osobe povređene

– V.S. je hospitalizovan na Klinici za anesteziju. Nakon dijagnostike utvrđene politraume. Pacijent zadobio prelome grudnih pršljenova i povredu pluća. Trenutno je vitalno stabilan. Kod A.S. utvrđen serijski prelom rebara i jednog grudnog pršljena. Trenutno je vitalno stabilan i nalazi se u UC, radi dalje opservacije i praćenja stanja – naveli su u ponmenutoj zrdavstenoj ustanovi.

Pacijent P.N. prema njihovim navodima ima povrede kičme i karlice i trenutno je vitalno stabilan.

– I on takođe ostaje u Urgentnom centru radi daljeg praćenja i eventualnih dodatnih dijagnostičkih procedura – rekli su u KC Niš.

Podsetimo, u jezivoj saobraćajnoj nesreći nastradala je devojka na mestu nezgode.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter