Izvor: Kurir
30.10.2023 u 15:30
1

PREBIJANJU DEČAKA U BELEGIŠU PRETHODILA SVAĐA U AUTOBUSU: Detalji jezivog vršnjačkog nasilja, nasilniku se pridružilo 5 dečaka

Petnaestogodišnji dečak zadobio je višestruke kontuzione povrede i rasekotine, kada ga je u četvrtak 26. oktobra napala grupa od šest maloletnika u sremskom selu Belegiš.

Kako se nezvanično saznaje, motiv napada bile su ranije nesuglasice između prebijenog dečaka i napadača.

– Incidentu koji se dogodio oko 21 čas prethodila je verbalna rasprava u autobusu kojim se povređeni dečak vraćao kući a zatim je na putu do kuće došlo i do obračuna sa jednim vršnjakom sa kojim se povređeni svađao. U „pomoć“ napadaču priskočilo je još pet dečaka koji su prebili oštećenog i ostavili ga bespomoćnog na ulici – priča izvor upoznat sa tokom istrage.

KO JE POJEO SVE „LEOPARDE“? RUSKO ČUDOVIŠTE KA-52 postalo NAJBOLJI UNIŠTITELJ NAJJAČEG TENKA NATO PAKTA!

Povređeni dečak primljen je u beogradsku dečiju bolnicu u Tiršovoj gde su mu konstatovane povrede u vidu rasekotina, podliva i kontuzionih povreda. Kako su konstatovali lekari, zadobio je više udaraca u predelu glave i trbuha i gubio je svest, a posle povreda imao je osećaj mučnine.

Osim povreda na glavi, maloletnik je zadobio i otoke na nadlaktici i potkolenici a njegov otac kaže da ima i pet kopči od ušivanja na usni i pet na glavi, kao i da ima nagnječenja krvnih sudova u predelu glave.

Nakon opservacije dečak je zadržan u Tiršovoj na Odeljenju neurohirurgije ali je sutradan pušten na kućno lečenje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PREBIJANJU DEČAKA U BELEGIŠU PRETHODILA SVAĐA U AUTOBUSU: Detalji jezivog vršnjačkog nasilja, nasilniku se pridružilo 5 dečaka”

  1. Jadni roditelji što rodiše buduće ološe 5na veoma herojski čin ,kupite suknjice, pantalone su za dečake!Želim ovom dečaku da se brzo oporavi i da zaboravi da je poznavao ovakve jadnike, !

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter