Izvor:
18.11.2016 u 04:52
0

Pred licem pravde pedofil, koji je ispred osnovne škole ljubio devojčicu od 13 godina: Manijak iz Krive Feje sutra na sudu

U Osnovnom sudu u Vranju za sutra, 18. novembar zakazan je pretres, na kojem će biti sproveden dokazni postupak protiv Nenada Stevanovića Rokija (37) iz Krive Feje zbog krivičnog dela nedozvoljenih polnih radnji nad maloletnom učenicom.

Portparol Osnovnog suda u Vranju Aleksandra Tošić Arsić potvrdila je da je manijaku, koga optužni predlog nadležnog tužilaštva tereti za pedofiliju nad učenicom N.S.(13), produžen pritvor do 6.decembra. Osnovni sud Vranjsko tada treba da odluči da li će pedofilu pritvor biti produžen i treći put.

Radnik Rudnika olova i cinka "Grot" u Krivoj Feji Nenad Stevanović 3. oktobra ove godine snimljen je kako pored Osnovne škole "Radoje Domanović" u Vranju pred đacima i prolaznicima ljubi maloletnu učenicu.

Kompromitujući snimci ljubavnog zagrljaja maloletnice sa muškarcem, koji je od nje stariji 24 godine, zapalili su društvene mreže. Zbog obljube nad učenicom sedmog razreda osnovne škole poedofil je uhapšen 8. oktobra i posle saslušanja određen mu je pritvor do 30 dana, koji je istekao 4. novembra, pa je produžen do 6. decembra.

Osumnjičeni pedofil je na saslušanju rekao da je zaljubljen u devojčicu i da mu je ljubav uzvraćena. Maloletnica i pedofil su u ljubavnoj vezi od jula, o čemu je su roditelji Verica i Slađan Stanisavljević i školska uprava obavestili Policijsku upravu, Centar za socijalni rad i pravosuđe.

– Ćerka redovno ide u školu. Obečala je da više sa njim nikada neće da se sastaje. Plašimo se kada izadje iz zatvora, jer je pretio da će da nas ubije. Zašto nije našao devojku njegovih godina? Naišao je na naivno dete. Neophodno ga je maksimalno kazniti zbog nasrtanja na decu. Strašno se osećam jer nam je zaveo dete. Ne postoji opravdanje za takav kriminalni postupak – rekla je Verica Stanisavljev.

Direktorka Centra za socijalni rad Dragana Arsić izjavila je da je u ovoj ustanovi, Osnovnoj školi "Radoje Domanović", Policijskoj upravi, Osnovnom javnom tužilaštvu i Zavodu za mentalno zdravlje sve podređeno zaštiti obljubljene devojčice.

Na nedavnoj konferenciji slučaja u Centru za socijalni rad utvrđeni su zadaci i preventivne mere državnih organa, institucija, školskih vlasti, zdravstva i roditelja u zaštiti učenice posle izlaska pedofila iz zatvora.

Sredinom novembra uslediće revizija slučaja, kada će biti sumirani rezultati akcije za psihološko-socijalnu zaštitu devojčice. Dogovoren je pojačani vaspitni rad sa maloletnicom u školi i psihološko-socijalni nadzor nad maloletnom učenicom.

Blic.rs
Foto: Privatna arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter