Izvor: BSC HAPPY
13.12.2023 u 20:34
0

PREMINULA JOŠ JEDNA OSOBA: Dve žrtve požara u staračkom domu!

Još jedna osoba izgubila je život u požaru koji je izbio u staračkom domu u Malom Mokrom Lugu, tako da je broj stradalih porastao na dve.

Pripadnici Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih požara lokalizovali su požar za 7 minuta, koji je izbio u Ulici Partizanska broj 34, iz zgrade staračkog doma u Malom mokrom Lugu.

JEDNA OSOBA NASTRADALA: Detalji stravičnog požara u Malom Mokrom Lugu (VIDEO)

Čak 27 vatrogasaca-spasilaca iz VSJ Voždovac i VSJ Zvezdara sa 8 vozila izašlo je na teren. Pretragom mesta požara koji je u potpunosti zahvatio jednu sobu na 3. spratu, pronašli su jednu stradalu osobu, dok je druga koja je pronađena predata ekipama Hitne pomoći, nakon čega je, nažalost preminula.

Vatrogasci-spasioci evakuisali su i 73 korisnika doma i 8 zaposlenih.

U toku je dogašivanje požara.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter