Izvor: alo
03.02.2024 u 17:03
0

PRIPADNICI ISTE EKIPE ZARATILI: Izboden na smrt zbog droge

Sumnja se da je motiv sukoba razmirica pripadnika istovetne navijačke frakcije. Ubijeni mladić (23) je ranije bio pripadnik grupe bliske Crvenoj zvezdi, ali je promenio tabor

Krvavi obračun! Jovan M. (23) s Medaka je ubijen, a njegov prijatelj Boro J. (23) je ranjen u krvavom obračunu u Borči! Njih dvojica su navodno ugovorila sastanak sa pripadnikom iste navijačke frakcije Partizana, a zatim je među njima došlo do sukoba navodno zbog narkotika! Osumnjičeni je žrtve izbo, a zatim je pobegao u nepoznatom pravcu! Policija traga za njim.

Kako saznajemo, stravičan sukob se dogodio u četvrtak oko 19.30 sati u Ulici Severina Bjelića u beogradskom naselju Borča. Ubijeni Jovan M. je nekada bio pripadnik navijačke grupe Crvene zvezde, a u međuvremenu je promenio tabor, te se priključio frakciji partizanovaca.

Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je motiv sukoba razmirica pripadnika iste navijačke frakcije, a da se sve vrti oko trgovine narkotika.

– Sumnja se da je sastanak bio ugovoren. Ubijeni Jovan i ranjeni Boro sa sobom  su poneli palicu i nož. Oružje je nađeno u automobilu koji su koristili. Jovan i Bora su se dovezli do Borče da se nađu sa osumnjičenim, za kojeg se sumnja da je upravo iz tog kraja. Navodno razlog susreta je rešavanja nastalih problema u vezi s narkoticima, odnosno dugovanja zbog droge – objašnjava izvor i dodaje detalje:

– Prema prvim informacijama, žrtve i ubica su se pod pokroviteljstvom navijačke grupe bavili prodajom narkotika, o čemu svedoči dosije ubijenog, jer je više puta privođen zbog sumnje da je prodavao narkotike – rekao je izvor.

Ranjeni Boro J. je po prijemu u bolnicu odbio saradnju sa policijom i nije želeo da otkrije identitet niti da opiše napadača, što je još jedna činjenica koja ukazuje na sumnju da je motiv sukoba razmirica oko droge.

ŠLEPER PREGAZIO AUTO: Teška saobraćajna nesreća kod Begeča

Žena koja živi u zgradi ispred koje se dogodila tragedija u Borči podsetila je da je pre oko dve godine u velikom parku pretučen namrtvo jedan mladić.

– Tada su ga njih dvadesetorica mladića tukla ,a potom su odnela nesrećnog mladića do groblja, gde su ga bacili. Njega je pronašao slučajni prolaznik jer je jecao od bolova. Međutim, ubrzo je preminuo. Do dana današnjeg nije se saznalo ko ga je tukao ni zašto . Zna se samo da su bili navijači – rekla je stanarka zgrade.

 

Sastanak ove trojke ugovoren je na mestu koje ne pokrivaju kamere sa okolnih ulaza, a to su najverovatnije znali i pripadnici te grupe. Međutim, jedna kamera je naknadno ugrađena, za koju očigledno nisu znali.

– Inspektori su saznali da u jednom ulazu postoji kamera koja snima parking, odnosno mesto gde je došlo do obračuna. Pregled tih snimaka trebalo bi da pomogne istrazi i otkrije identitet ubice – rekao je izvor blizak istrazi!

Žena koja živi nedaleko od mesta zločina opisala je šta je prethodilo ubistvu.

– Ovo je mirno mesto, nikada se ovde ne okupljaju ti huligani. Oni se skupljaju kod velikog parka, a tamo prave haos. Komšija je sve gledao. Našla su se tri momka. Počela su da se raspravljaju, a zatim i da se tuku. Komšija je tad izleteo i stigao je u u trenutku kada je ovaj mladić izboden, a napadač je tad krenuo da beži – rekla je žiteljka zgrade u blizini.

Podsetimo, napadač, čije ime još uvek nije poznato navodno je starosti oko 25 godina i visok između 175 i 180 cm. Nakon napada, napadač je pobegao u nepoznatom pravcu, a policija je po dolasku pokrenula akciju „Vihor“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter