Izvor: Novosti
19.05.2022 u 10:58
0

PROBILA MU NOŽEM PLUĆNO KRILO: Uhapšena žena u Velikoj Moštanici, ranila nevenčanog supruga

Žena L. G. J.(48) iz Mladenovca uhapšena je juče zbog sumnje da je nožem izbola nevenčanog supruga N. M. (44) u Ulici 10. oktobra u Velikoj Moštanici, nadomak Beograda.

Incident se dogodio u utorak oko 23.30 u porodičnoj kući, a muškarac je van životne opasnosti. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

MUŽ KOJI JE UPUCAO SUPRUGU U GLAVU IZVEDEN PRED TUŽIOCA! U teškom je psihičkom stanju, a evo kako se branio!

Kako smo nezvanično saznali, žena je posle kraće rasprave kuhinjskim nožem nasrnula na N. M. i nanela mu teške telesne ozlede. Na mesto incidenta ubrzo je stiglo sanitensko vozilo, a lekari su posle ukazane pomoći ranjenog odveli u Urgentni centar na dalje zbrinjavanje. Njemu je probušeno plućno krilo, ali je u stabilnom stanju. 

– Ovaj par već duže vreme ima problema u kući, a i kao porodica su malo čudni – pričaju komšije. – Često su se svađali, a baš pre nekog vremena je napravio strašnu scenu, ali ne znamo kakvim tačno povodom. Verovatno je sve to u njoj tinjalo, pa je u utorak izgubila živce i odlučila da se obračuna sa njim. 

U kući je uhapšena živela sa nevenčanim suprugom, deverom i svekrom. Priča se da ga je nedavno ostavila, a načuli smo da je molio da se pomire, što je ona odbila. L. G. J. je u porodici jedina imala stalna primanja, pa je i zbog toga često bilo sukoba i netrpeljivosti.

Ne znamo kako su se njih dvoje upoznali, ali žena je u ovaj dom došla iz Mladenovca. 

Pripadnici MUP po dolasku na mesto incidenta uhapsili su osumnjičenu, a njoj se na teret stavlja krivično delo ubistvo u pokušaju. Određeno joj je zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Višem javnom tužilaštvu. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter