Izvor:
14.08.2017 u 19:25
0

Pronađen nestali veslač: Martin Mačković hitno prebačen u bolnicu!

Srpski veslač Martin Mačković nestao je u subotu pre podne u Berlinu, pronađen je u okolini Berlina i prebačen u bolnicu.

Na društvenim mrežama oglaiso se njegov otac Stevan Mačković koji je kratko napisao da je Martin pronađen i da je sa njim sve u redu.

Iz Veslačkog saveza Srbije navode da Martin dobro, da je zdrav, kao i da je uspostavljen kontakt između njega i njegovog oca.

Takođe, navode i da će on najverovatnije za dan-dva biti u Beogradu.

VSS se takođe zahvaljuju Ministarstvu spoljnih poslova Srbije I Interpolu koji su u roku od nešto više od tri sata pronašli srpskog veslača.

U toku prethodnog dana društvenim mrežama se proširila informacija da je mladi veslač Martin Mačković nestao bez traga u subotu pre podne u Berlinu, a porodica je apelovala na sve koji nešto znaju da odmah jave.

Po rečima majke, koja se putem društvenih mreža obratila mađarskoj dijaspori u Berlinu, Martin je od subote nedostupan na telefon (navodi da ga je razbio), kao i da je deaktivirao svoj Fejsbuk nalog, a prijatelji kažu da je spakovao stvari i trebao je da ide za Budimpeštu.

Da podsetimo, Martin Mačković je na nedavnom Svetskom prvenstvu (seniori do 23 godine) u Plovdivu osvojio branzanu medalju zajedno sa Viktorom Pivačom u disciplini dvojac bez kormilara.

kurir.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter