Izvor: K1
04.04.2024 u 21:29
4

PRVI TRAG KOJI JE VODIO DO ZLOČINACA: Evo kako su „PALI“ osumnjičeni za UBISTVO DANKE

Za ubistvo nad detetom je zaprećena kazna od 10 godina do doživotne kazne

Major policije Bojana Pjanović Otović  pričala je o tome kako su suzili istragu i kako su došli do osumnjičenih za ubistvo male Danke Ilić u Banjskom polju.

– Sedamnaest vozila je ušlo u Banjsko polje, a samo dva su se vratila. Analizom i proverama konstatovali smo da se radi o vozilu Vodovoda. Eliminacijom svih vozila koji su ušli i izašli, ostalo nam je sporno to vozilo „Panda“. Ispred kapije su došli i nakon toga sedaju u vozilo, kreću se niz ulicu, malom brzinom, udarili su devojčicu. Suvozač je stavio telo devojčice gde je bio alat, a onda je odvoze na deponiju. Po njihovom priznaju bacili su telo na deponiju. Par dana nakon toga su se vratili i telo premestili na neko drugo mesto. Za ubistvo nad detetom je zaprećena kazna od 10 godina do doživotne kazne – rekla je Otović Pjanović.

Ona je istakla da su korišćene uporedne tehničke metode, ali i pomoć psihologa.

Uporedne tehničke metode su potvrdile da je devojčica bila sa majkom, a da se posle toga izgubila. Da bismo suzili krug istrage, u subotu smo ih dovodili na poligraf, a onda se pojavio snimak iz Beča, pa smo imali psihologa koji je rekao da taj snimak trebalo da se pusti u javnost. Sve vreme je istraga bila dinamična i u nekoliko tokova.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

4 thoughts on “PRVI TRAG KOJI JE VODIO DO ZLOČINACA: Evo kako su „PALI“ osumnjičeni za UBISTVO DANKE”

  1. zašto bi suvozač odmah izleteo i stavio dete u gepek on nije vozio i nije odgovoran za smrt detetata drugo posle 40 m vožnje pošto su bili u wc nije mogao da razvije veliku brzinu a i video bi dete na 40 m ispred sebe

    4
    0
    Odgovori
  2. KAKVA JE TO FIRMA U KOJOJ RADIŠ A MOŽEŠ DA BUDEŠ PIJAN KAO LETVA !!! POSLODAVAC ISTE ŠALJE DA ODSTRANE NEKI KVAR….???? TO JE SVE KRIV DRŽAVNI SISTEM ODNOSNO DRŽAVA !!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter