Izvor:
21.02.2018 u 17:54
0

RAZBOJNIŠTVO U ŠVAJCARSKO: U Luganu uhapšena 4 građanina Srbije!

U Luganu su uhapšena četiri državljana Srbije koja se povezuju sa grupom Pink Panter i sumnjiče da su pripremala razbojništva u juvelirnicama u tom gradu u Švajcarskoj, saopštio je danas MUP.

Oni su uhapšeni juče posle višemesečne saradnje pripadnika MUP Srbije – Službe za borbu protiv organizovanog kriminala i policijskih službenika Savezne policije Švajcarske.

Švajcarska policija je zahvaljujući intenzivnoj razmeni informacija identifikovala i u Luganu locirala i uhapsila srpske državljane V.Ć. (40), V.V (42), S.Ð (38) i P.D (41).

MUP u saopštenju ističe da ova saradnja ukazuje na značaj pravovremene razmene informacija na međunarodnom nivou, čiji je rezultat suzbijanje izvršenja krivičnih dela koja se povezuju sa takozvanom grupom Pink Panter.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter