Izvor:
26.06.2017 u 17:29
0

Revolveraški obračun u Nišu: U pucnjavi u centru grada jedna osoba nastradala, a jedna teško ranjena! (VIDEO)

Jedna osoba je stradala, dok je druga sa težim povredama prevežena u Klinički centar u Nišu nakon pucnjave koja se dogodila u centru grada.

Napad se dogodio ispred kafića "Pandora" u Nišu.

Kako tvrde očevici, žrtve su došle motorima i parkirali se tik uz kafić. Kada su hteli da uđu u kafić prišla su dvojica takođe na motoru. Jedan je počeo da puca a drugi je čekao na motoru. Očevici kažu da je ispaljeno više metaka.

Tanjug tvrdi da su napadnute osobe iz kriminalnog miljea. Ubijen je Zoran Savić – Ćenta, a ranjen je Aleksandar Barjaktarević, poznat u tim krugovima kao Saško Ludak ili Sale budala.

Barjaktareviću je pre godinu dana ispod vozila postavljena bomba, a prilikom eksplozije ostao je bez leve noge. Tadašnji napad, kako su izveštavali mediji, dogodio se zbog neraščišćenih računa kriminalaca, a dovođen je u vezu sa "Pink panterima", prenosi Tanjug.

Prema nezvaničnim informacijama, navodno je reč o obračunu od ranije.

novosti.rs
Foto: RTS youtube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter