Izvor: BLIC
29.03.2024 u 12:38
0

RODITELJI NESTALE DANKE STIGLI KUĆI: Saslušavani više od 8 sati povodom nestanka ćerke, ministar Gašić još u Boru

Roditelji nestale Danke Ilić stigli su kasno sinoć kući iz policijske stanice gde su saslušavani povodom nestanka ćerke. U Boru je od sinoć i ministar policije Bratislav Gašić koji je u dva navrata obišao mesto gde je devojčica nestala u utorak u 13 sati.

Ivana i Miloš Ilić otac i majka nestale Danke Ilić proveli su juče u policijskoj stanici više od 8 sati gde su bili na informativnom razgovoru.

Oni su pušteni kući tek kasno sinoć gde se nalaze i od jutros.

Tokom noći u stanicu gde su bili stigao je i ministar Gašić koji je tamo bio do kasno u noć. On je jutros ponovo obišao mesto nestanka devojčice

Ivana i Miloš Ilić otac i majka nestale Danke Ilić proveli su juče u policijskoj stanici više od 8 sati gde su bili na informativnom razgovoru.

Oni su pušteni kući tek kasno sinoć gde se nalaze i od jutros.

Tokom noći u stanicu gde su bili stigao je i ministar Gašić koji je tamo bio do kasno u noć. On je jutros ponovo obišao mesto nestanka devojči

ČETVRTI DAN POTRAGE JE U TOKU, MINISTAR GAŠIČ STIGAO U BANJSKO POLJE: Specijalistički timovi pod rotacijom na mestu gde je mala Danka POSLEDNJI PUT VIĐENA

Spasioci sa psom pretražuju teren

Dva Specijalistička tima za spasavanje iz ruševina iz Beograda i Novog Sada, Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova, noćas su stigli u Banjsko Polje i rano jutros započeli detaljnu pretragu terena oko kuće ispred koje je nestala Danka.

Kako javljaju reporteri „Blica“, ispred kuće gde je nestala devojčica jutros su bila parkirana dva kamiona, a ka njoj su prošla i dva policijska automobila beogradskih tablica.

Šta to kriju njive u Banjskom Polju

Prema saznanjima „Blica“, vatrogasci su spremni da pomognu i pretraže vodovodne, kanalizacione cevi, septičke jame i ostale prirodne ili veštačke polu zatvorene sisteme kako bi se pronašli dokazi koji će rešiti misteriju nestanka Danke.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter