Izvor: Kurir.rs/Novosti
08.02.2023 u 12:27
0

„SA ANINOM DECOM NEMAM NIKAKAV KONTAKT“: Oglasila se majka Ane Volš pred sutrašnje suđenje Brajanu!

Ponavlja da nikada ništa nije primetila problematično u odnosu između svoje ćerke i zeta.

Milanka Ljubičić, majka Ane Volš, za čije ubistvo je optužen njen suprug Brajan, kaže da i dalje ne može da poveruje da je on naudio njenoj ćerki.

MAJKA ANE VOLŠ I DALJE OČEKUJE POZITIVNE VESTI: Evo šta Milanka Ljubičić kaže o navodnim pismima u kojima je hvalila zeta Brajana!

I dalje ne mogu da poverujem da je Brajan naudio mom detetu – kaže Milanka Ljubičić.

– Pa bila sam kod njih mesecima, sve je bilo u najboljem redu – jedva progovora Milanka. Dodaje da joj je svakog dana sve teže,da nikakve informacije o tome šta se dešava u Bostonu ne dobija,osim onoga što pročita u novinama.

– Sa Aninom decom nemam nikakav kontakt. Jedino što znam o njima je da su i dalje smešteni u nadležnom socijalnom centru – rekla je Milanka.

Na pitanje da li je njena starija ćerka Aleksandra, koja sa porodicom živi u Kanadi, ima kontakt sa sestrićima, Milanka navodi da to ne zna i da još ne zna da li će Aleksandra tražiti da ona bude staratelj. To u mnogome otežava činjenica što su mališani američki državljani.

Pred nadležnim sudom u Bostonu, sutra će biti održano još jedno ročište. Prema informacijam, sutra će najverovatnije samo biti održana statusna sednica na kojoj će se odlučiti da predmet pređe u viši sud.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter