Izvor: OBJEKTIV. RS
09.03.2023 u 16:10
0

Sahranjen dečak (6) iz Sopota koji je tragično nastradao: Ispraćen je okružen plišanim igračkama

Dečak je nastradao tako što se što okliznuo igrajući se u blizini septičke jame

Dečak (6) koji je tragično nastradao u septičkoj jami pored porodične kuće u Sopotu, sahranjen je.

Ispraćen je okružen plišanim igračkama.

Dečak je nastradao tragično tako što se što okliznuo igrajući se u blizini septičke jame.

Otac je uspeo da izvadi dete iz jame do vrha napunjene vodom, ali mališanu nije bilo spasa.

– Dete nije davalo znake života. Otac je odmah pozvao policiju i ispričao šta se desilo. Ekipa Hitne pomoći je pokušala na reanimaciju i konstatovala smrt deteta -rečeno je.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu dete je prebačeno na sudsku medicinu zbog obdukcije.

Na lice mesta su izašli i radnici Centra za socijalni rad u Sopotu koji su u dogovoru sa ocem, drugo dete, devojčicu (4) izmestili u Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj u Beogradu.

Neutešni otac pokušao je kobnog dana na sve načine da ga oživi, odmah je zvao hitnu, ali spasa nažalost nije bilo. On je samohrani roditelj dvoje mališana koje je prošle godine majka ostavila i udala se za drugog.

Posle tragedije, ocu je ćerkica oduzeta i smeštena u Zvečansku, a svi koji ga poznaju apeluju na nadležne da mu je vrate jer „on posle gubitka sina, neće moći da preživi da drugo dete ne bude sa njim“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter