Izvor: Informer
22.09.2023 u 11:57
0

SASLUŠAN KOLJAČ IZ KNEZ MIHAILOVE: „Sve ću vas pobiti“

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan Ivan G. (33) zbog sumnje da je pre dva dana u jednom lokalu u Knez Mihailovij ulici pokušao da ubije P.D. nanevši mu ubodu ranu u predelu ledja lovačkim nožem.

Osumnjičeni je na saslušanju izneo svoju odbranu, nakon čega je tužilaštvo predložilo sudiji za prethodni postupak da osumnjičenom odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom prevemenskom periodu.

Ivanu G. se na teret stavlja krivično delo Ubistvo u pokušaju.


Prema naredbi o sprovodjenju istrage, Ivan G. se tereti da je 20. septembra ove godine oko 12:50 časiva u jednom lokalu u Knez Mihailovoj ulici prišao stolu za kojim je sedeo oštećeni P.D. u društvu dva muškarca, te je zamahnuo u pravcu oštećenog nanevši mu ubodnu ranu u predelu ledja. 

Zatim je nastavio da maše nožem i obraća se slučajnim prolaznicima rečima „sve ću vas pobiti“.

Savladan je od strane policijskog službenika i lišen slobode, dok je P.D. prevežen u Urgentni centar radi ukazivanja lekarske pomoći.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter