Izvor: Tanjug
30.12.2022 u 16:19
0

SASLUŠAN MLADIĆ KOJI JE OTEO BIVŠU DEVOJKU I TUKAO NJENU MAJKU: Poznat policiji od ranije

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan crnogorski državljanin Sergej N. (22) zbog sumnje da je 28. decembra neovlašćeno nosio pištolj marke "Crvena zastava" u Beogradu, kojim je prethodno pretio 22-godišnjoj devojci i njenoj majci u njihovom stanu na Zvezdari, a potom devojku izveo iz stana

Više javno tužilaštvo danas je saopštilo da je osumnjičeni na saslušanju priznao izvršenje krivičnog dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i stavljanje u promet oružja i eksplozivnih materija, tvrdeći da je pištolj držao i nosio zbog eventualne samoodbrane.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Navodi se da je nakon saslušanja tužilaštvo predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da Sergeju N. odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva, kao i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo.

Dodaje se da će zbog krivičnog dela Ugrožavanje sigurnosti, odnosno pretnji devojci i njenoj majci, postupak protiv osumnjičenog sprovesti Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, jer je za isto krivično delo 25. novembra ove godine Sergej N. već osuđen prvostepenom presudom Prvog osnovnog suda u Beogradu, koji mu je izrekao meru bezbednosti proterivanja stranaca iz zemlje od dve godine.

U saopštenju se kaže da je osumnjičeni nakon ove presude bio proteran iz Srbije u Crnu Goru, ali je ponovo ušao u Srbiju prešavši državnu granicu na nedozvoljen način.

Više javno tužilaštvo napominje da je Sergej N. 28. decembra oko 23 časa, pretio pištoljem 22-godišnjoj devojci i njenoj majci u njihovom stanu na Zvezdari, a potom devojku izveo iz stana, ali je ubrzo po prijavi policija locirala i uhapsila osumnjičenog i u njegovoj torbici pronašla pištolj sa pripadajućim okvirom i municijom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter