Izvor: Kurir.rs
31.05.2023 u 15:27
0

U PARKU NA VRAČARU PIJAN UDARIO ČOVEKA I SIMULIRAO DA PUCA U DECU: Saslušan osumnjičeni za nasilničko ponašanje

P. M. koji je juče po nalogu dežurnog javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu zadržan zbog nasilničkog ponašanja, saslušan je danas pred postupajućim tužiocem.

MANIJAK ULETEO U PARK PUN DECE, PA SIMULIRAO DA PUCA U NJIH: Horor u centru Beograda

Osumnjičeni je, kako je saopšteno iz tužilaštva, izneo svoju odbranu.

Posle saslušanja, na obrazložen predlog tužilaštva Prvi osnovni sud u Beogradu je doneo rešenje kojim se određuje pritvor prema imenovanom u trajanju od 30 dana obrizom da osobite okolnosti ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke, kao i da će boravkom na slobodi u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo – navodi se u saopštenju tužilaštva.

Tužilaštvo će u dokaznom postupku ispitati oštećenog i svedoke ovog događaja, narediti veštačenje stepena povreda koje je zadobio oštećeni kritičnom prilikom, kao i psihijatrijsko veštačenje okrivljenog, te eventualno pribaviti video snimke nadzornih kamera i sprovesti sve druge neophodne radnje, nakon čega će doneti odluku.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter