Izvor: Kurir.rs
27.02.2024 u 22:01
0

SASLUŠANI NAPADAČI IZ PEKARE NA NOVOM BEOGRADU: Posvađali se, pa izboli mladića

Efikasnom saradnjom Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu i policijskih službenika PU za grad Beograd PS Novi Beograd uhapšena su dva lica zbog događaja koji se desio na Novom Beogradu u kom je ubodne rane zadobilo jedno lice.

Danas u prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, u prisustvu branilaca, saslušani su Stefan S. (rođen 1996. godine) i Jovan S. (rođen 1996. godine) zbog postojanja osnova sumnje da je u nedelju u pekari na Novom Beogradu osumnjičeni S.S. izvršio krivično delo „teška telesna povreda“, dok se J.S. stavlja na teret izvršenje krivičnog dela „nasilničko ponašanje“.

„Prema operativnim podacima, uhapšeni napadači su navijači Partizanove navijačke grupe „Vandal bojs“. Na snimku koji su zabeležile kamere u pekari u kojoj se napad dogodio, vidi se koškanje ali i kako Stefan S. u ruci drži nož i teško povređenog mladića ubada u grudi“, otkriva izvor.

Prilikom pretresa stana koji koristi osumnjičeni S.S. pronađen je nož kojim je izvršeno krivično delo. Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je Trećem osnovnom sudu u Beogradu da osumnjičenima odredi pritvor u trajanju od 30 dana.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter