Izvor: Informer
25.02.2024 u 16:39
4

SIGURNOSNE KAMERE OTKRIVAJU UBICU! Svi detalji stravičnog ubistva na Dorćolu: Dvojica ga jurila, a onda je jedan izvukao nož!

Reprezentativac Srbije i osvajač bronzane medalje na svetskom prvenstvu u MMA, Stefan Savić, ubijen je sinoć ispod jednog poznatog beogradskog kluba na Dorćolu

Napad se dogodio na uglu Dobričine i Dunavske ulice, kada su se kako se sumnja, nakon svađe u jedom lokalu, potukla trojica muškaraca među kojima je bio i Stefan Savić.

-Jedan od dvojice napadača izvadio je nož i ubo Stefana u desnu stranu pazuha. Neko je obavestio hitnu pomoć koja je teško povređenog Stefana zatekla na ulici. Odmah su obavestili policiju koja je ubrzo stigla na mesto zločina. Stefan je u međuvremenu hitno prevezen u Urgentni centar, gde je nažalost preminuo – rekao je za medije izvor upoznat sa slučajem.

On je dodao da je policija odmah počela da radi uviđaj.

-Ovaj deo grada pokriven je kamerama i verujem da su one zabeležile ceo napad ali i trenutak kada je maldić uboden. Takođe verujem i da su kamere snimile bekstvo dvojice napadača koji su pobegli u trenutku kada je teško povređen Stefan pao.

Inače, policija, koja je sinoć proglasila akciju Vihor,  je danas nastavila da pretražuje teren, a to je zabeležila i naša TV ekipa.

Na terenu je bilo više inspektora u civilu i tri patrolna vozila kojima su stigli uniformisani službenici MUP-a.

Pregledali su teren, bukvalno svaki milimetar kako bi došli do dokaza koje će kasnije tužilaštvo koristiti u postupku.

U klubu u kojem se, kako se pretpostavlja, dogodila svađa, nisu znali ili nisu hteli da nam kažu nešto više o celom događaju.

-Nije radila naša smena, ne znamo zaista šta se dogodilo – rekao je jedan od zaposlenih.

MMA BORAC IZBODEN ZBOG SVAĐE? Isplivali najnoviji detalji krvavog pira

U svakom slučaju policija je bila u klubu i obavila neophodan razgovor.

Sa druge strane u objektu koji je preko puta ovog lokala je kafić i garaža koja noću ima obezbeđenje.

Kako su nam objasnili oni su videli policiju i hitnu pomoć na ulici, pretpostavili su da se nešto dogodilo, ali u tom trenutku niko nije znao šta tačno. Kasnije su čuli da je jedan mladić izboden nožem.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

4 thoughts on “SIGURNOSNE KAMERE OTKRIVAJU UBICU! Svi detalji stravičnog ubistva na Dorćolu: Dvojica ga jurila, a onda je jedan izvukao nož!”

  1. TRAGEDIJA !!!!! JOS JE VECA TRAGEDIJA, DA JE TA GAMAD, KOJA GA JE NAPALA, PREZIVELA …
    KAMO SRECE DA IH JE MOMAK UNAKAZIO OD BATINA …
    VJECNAJA PAMJAT,
    NEKA TI JE LAKA ZEMLJA, JUNACE, SRBINE !!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter