Izvor: ALO.RS
01.11.2023 u 08:00
0

SKANDAL NA SUĐENJU VELJI NEVOLJI: Budimir salutirao Marku Miljkoviću kao u vojsci

Suđenje Veljku Belivuku, Marku Miljkoviću i njihovom kriminalnom klanu nastavljeno je juče u Specijalnom sudu, izvođenjem dokaza o mobilnim telefona koje su pripadnici bande koristili tokom krivičnih dela. I ovo suđenje obeležilo je neprikladno i bahato ponašanje optuženih.

Jake policijske snage čuvale su okrivljene u sudnici, a dok je Marko Miljković izlazio za govornicu da iznosi svoju odbranu, za njim su u stopu išla šestorica čuvara.

Kada se na njegovom mestu našao Miloš Budimir, on je Miljkoviću salutirao vojničkim pozdravom, a Marko mu je otpozdravio na isti način.

Belivuk se u jednom trenutku javio za reč i naglasio da duže vreme nije koristio mobilni telefon, sprdajući se s tužilaštvom.

Jedan telefon je od moje supruge, jedan je moj. Ja sam telefon koristio davno, jer nemam poverenje u policiju i tužilaštvo. Ostala tri nemam pojma čija su. Što se tiče nezakonitih snimaka BIA, oni mi čak idu u korist, ali ja neću da budem licemeran zbog toga, i tražim da se sve što je nezakonito izuzme. Tužilac koristi ćiribu-ćiriba metode da nezakonito pribavljene dokaze ovde prihvate – rekao je optuženi.

BELIVUK SE IZNERVIRAO ZBOG DOKAZA IZ KUĆE U RITOPEKU: Policajci su kriminalci, Božidar Stolić je bio u toj kući

Njegova desna ruka Marko Miljković, takođe, je rekao da se ne služi telefonom što je izazvalo smeh u sudnici.

– Ja mobilni ne koristim već 15 godina zato što ne verujem u našu policiju i tužilaštvo. Zato ne komuniciram ni preko telefona moje supruge, niti bilo kog drugog – pravdao se Miljković.

Belivuk i Miljković optuženi su za stvaranje kriminalne grupe, pod ogrankom “kavačkog klana”. Sa svojim pripadnicima klana sumnjiče se za najmanje sedam ubistava, silovanje, šverc droge i oružja.

U pitanju su likvidacije Milana Ljepoje, Aleksandra Gligorijevića Pukija, Gorana Veličkovića Goksija, Zdravka Radojevića, Lazara Vukićevića, Nikole Mitića i Gorana Mihajlovića.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter